00:00:00 / 00:00:00
Shop / 4 CD CELLO 2017
4 CD CELLO 2017


De 4 cd-box van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017, zal te verkrijgen zijn vanaf zaterdag 10 juni 2017.
Bestel nu al uw exemplaar!


80 jaar na de eerste Eugène Ysaÿewedstrijd in 1937 in Brussel, zullen in mei 70 cellisten uit 22 landen met elkaar wedijveren om David Oistrakh en Emil Gilels op te volgen, de winnaars van de eerste wedstrijden voor viool en voor piano. Op de avond van 3 juni 2017 zullen we weten wie de eerste cellist wordt om deze eerste Koningin Elisabethwedstrijd voor cello te winnen. Een historisch moment!

Waren de allereerste opnames met Oistrakh, Gilels, Kogan, Fleisher of Askhenazy bewaard gebleven en waren ze vandaag nog in omloop, dan zouden ze zonder twijfel zeer gegeerd zijn bij verzamelaars. Daarom zal de Wedstrijd dit jaar de volledige eerste ronde van de 70 geselecteerde kandidaten opnemen. Vanzelfsprekend zullen fragmenten van deze eerste ronde ook te vinden zijn in de jaarlijkse 4 cd-box. Dit extra repertoire vormt een verrijking voor de box met de hoogtepunten van de wedstrijd. En natuurlijk zullen we hier ook, zoals elk jaar, de jonge laureaten kunnen horen in hun kamermuziekprogramma van de halve finale, in hun vertolkingen tijdens de halve finale van de concerto’s van Haydn en Boccherini met het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie onder leiding van Frank Braley, en in de concerto’s uit het grote repertoire tijdens de finale met het Brussels Philharmonic gedirigeerd door Stéphane Denève.

De 4 cd-box Cello 2017 wordt dus een ‘collectors item’ om naar te luisteren en om te koesteren. Hij wordt, zoals altijd, tot stand gebracht in een recordtijd (zes dagen), beantwoordt nochtans aan hoge technische en artistieke normen, en wordt nu ook in een volledig nieuw jasje gestoken.

De 4 cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Cello 2017 is te verkrijgen tegen 45,00- € (+ 5,00- € verzendingskosten).
Uw box wordt u onmiddellijk bij verschijning per post opgestuurd.

Als u de cd-box Cello 2017 op deze website bestelt, krijgt u ook een onuitgegeven verrassings-cd van vroegere laureaten van de pianowedstrijd : Boris Giltburg, Denis Kozhukhin en Lukas Vondracek !

Bestel nu :
 • Visa / Mastercard: Klik hier
 • Bankoverschrijving : schrijf de som van 50,00- € over
  naar Off The Records bvba – Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE85 3630 1520 6206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

  BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: cd naam: “Cello 2017”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen).
Français - Nederlands - English
In de website zoeken
Newsletter
Inloggen
Audio & video Viool 2019
Herbeluister of herbekijk de optredens van de kandidaten !
De cd's van de Wedstrijd
Online mediatheek
Audio, video's en foto's van 1951 tot 2019